Fyll garderoben med nya trendplagg

Home / Mode / Fyll garderoben med nya trendplagg

Nu är det hög tid att rusta upp höstgarderoben till max med härliga modetrender. Stickade kläder och dressade plagg som kavajen och kostymbyxorna har en given plats i den modemedvetnas garderob. Om du vill shoppa riktigt snygga kläder ska du kolla in Tommy Hilfiger som är ett av världens ledande designvarumärken. Märket är välkänt för sitt breda sortiment av jeans men det finns massor med andra härliga plagg att investera i. Hoodies, sweatshirts, t-shirts och kappor är bara några saker som du kan hitta. Det finns kläder för dam, herr och barn. Förutom trendplagg finns det många plagg i sortimentet som du kan addera till basgarderoben.

Våga bära plagg med färg och mönster

När mörkret smyger på kan det vara upplyftande att klä dig i lite mer färgglada kläder. Våga gå utanför boxen när det gäller färger och låt kreativiteten flöda när du ska komponera dina outfits. Om du inte gillar att bära flera färgglada plagg kan du satsa på ett plagg eller en väldigt färgglad accessoar som lyfter din look. Att mixa och matcha olika material är också något som syns mycket av i höst. Om du gillar att bära mycket kläder med mönster kan du balansera upp det med ett enfärgat plagg för att få en bra helhet. Något annat du kan göra med färg är att bära ton i ton. Välj ut en färg som du gillar och bär sedan den från topp till tå. Mixa gärna materialet på kläderna för att ge extra liv till din outfit.

Jordnära färger och turkost

Jordnära kulörer är väldigt inne i höst men något som också är trendigt är turkost och teal. Bär toner av blågrönt på accessoarer och olika modeplagg. Det finns otroligt många olika typer av plagg i den färgen som du kan köpa.