Hett mode med rätt ytterplagg

Home / Mode / Hett mode med rätt ytterplagg

Med vårt svenska klimat behövs en jacka både för våren och sommaren. Det senaste för damer i jackväg är att de ska vara prydda med blommor. Den kan vara militärgrön eller varför inte av svart fuskskinn, huvudsaken är att den har blommor. Bomberjackor i antingen sammet eller sidenimitation är också riktigt läckert nu till våren. Jeansjackor är alltid rätt och nu får de gärna vara volangprydda om du inte föredrar olika märken eller broderade blommönster. Rosa är en färg som kommer stort och du kan välja både jacka och sneakers i rosa.

Jackor för män

 

Vad är det senaste för männen? En kavaj med markerade axlar sitter fint och kombinerad med ett par vita sneakers har vi den senaste looken. Djurmönster och kamouflage är hett och det får gärna överdrivas lite. En rock eller parkas i kamouflage passar perfekt till mannen som vill ha det senaste. Även för damerna är det rätt och vill man inte ha en rock går det bra med en lite kortare jacka också. När det gäller djurmönster är vanligtvis damerna modigare med detta, men det är inne även för männen i år och helt säkert kommer vi att se några män med plagg i leopardmönster.

Ränder, skinn och fransar

En blick mot höstens ytterplagg visar att vi fortsatt kan använda de blommiga plaggen från våren. Vill du välja En trendig höstjacka redan nu ska du satsa på skinnimitation och gärna en med nitar. Jeansjackorna lever kvar även till hösten och gärna med fransar. När de kyligare dagarna kommer får en färgglad fuskpäls värma oss. Eller varför inte en leopardmönstrad? Längden väljer du själv då allt från midjekorta till knälånga är helt ok. För männen gäller också jackor i skinn och en gärna då lite oversized kavajstil. Ränderna som var stora i sommarmodet fortsätter även till hösten och en kritstrecksrandig kavaj är helt rätt.