Sommarmodet 2017

Home / Mode / Sommarmodet 2017

Sommaren 2017 är här och nu är det dags att fixa rätt outfit för alla grillkvällar, sköna dagar på stan och trevliga resor. På sommaren vill man gärna vara både snygg och bekväm med luftiga kläder som klarar den värsta sommarvärmen. Sommarmodet förändrar sig varenda år och just detta år är det vissa trender som gäller för både färgval, skor, kläder och väskor. Går man ner på närmsta shoppinggata kan man se vad det är som gäller i år, men genom våra tips i resten av texten kan du få reda på det redan nu.

Avskalat, slitet och luftigt

 

Detta året kanske har det bästa sommarmodet någonsin, speciellt om man gillar bekväma och lediga kläder. slitet och luftigt ska det vara och ett par stentvättade mom-jeans med slitna detaljer är helt enkelt helt rätt! Bra nyheter om man allra helst lever i sina jeans året runt. Kombinera jeansen med ett par fräscha sneakers och en skön blus så är du helt rätt. Även lediga byxor är inne och exempelvis slackers är helt rätt. Någonting annat som är väldigt inne just nu är volanger på precis allt. Det ger en feminin och nästan lite flickig touch som garanterat piffar upp ens outfit. Vill man inte ha volanger på kläderna kan man till exempel ha en volang på en väska.

Rosa nyanser och broderier

När det kommer till färger som är inne under sommaren är det självklart alltid inne med ljusare nyanser. I år är det dock lite extra inne med rosa nyanser och allra hetast är gammelrosa. Denna färg kan bäras på alla plagg, väskor och skor samt vara en del av din sminkning om du vill vara inne. Missa inte heller trenden med broderier. Det är väldigt hett i år och man kan se det på alla typer av plagg. Allra mest inne är broderier som är botaniska, det vill säga med olika blommor. Vill du gärna köpa lite modekläder men känner att du inte har råd? Varför inte sälja fakturor för att få in extra pengar? Fundera även på om du inte kan sälja lite gamla kläder på någon auktionssajt.