Modegallerior i Stockholm

Home / Mode / Modegallerior i Stockholm

 

Stockholm är faktiskt känt som en av det bästa ställen i världen att handla kläder och mode. Här kan man enkelt finna världskända märken som Louis Vuitton eller Chanel affärer, stora butikskedjor som finns världen över, men också mindre butiker som håller riktiga guldklimpar.

På absolut första plats över modegallerior hamnar självklart Mall of ScandinaviaSale sign in shop window. Denna enorma galleria slog upp portarna i november 2015 och har sedan dess dragit till sig enorma mängder besökare varje dag. Gallerian innehåller cirka 224 butiker och restauranger av olika slag, men även en biograf med hela 11 salonger för att kunna ta emot så många besökare som faktiskt vänder sig hit.

En annan mycket välkänd galleria är Mood Stockholm, eller Mood gallerian som man vanligtvis säger när man talar om denna plats. Här kan du göra allt på en och samma plats, oavsett om du vill fixa ögonbrynen eller färga fransarna, eller om du är ute efter tårtfat eller festklänningar. Denna galleria erbjuder ett mycket stort utbud av olika affärer, designers och tillverkare för att kunna nå ut till en så bred publik som möjligt.

Platsen som det allra flesta flockas vid under jultider är den välkända NK gallerian. Gallerian är över 100 år gammal och samlar det bästa och lyxigaste märkena man kan tänka sig, därav är det vanligtvis inte heller en plats man besöker om man vill budget-shoppa. Precis som i det flesta gallerior kan du här sätta dig ner en stund och äta en god bit mat. På våning 4 hittar du kocken Björn Franzéns restaurang som bjuder på en mängd nya och Store with Bjspännande smaker.

Detta är självklart bara en del av alla det gallerior och shoppingställen som Stockholm har att erbjuda. För den som önskar gallerior som håller blandade priser kan man varmt rekommenderas att besöka Gallerian i Hornstull eller gallerian som ligger mitt i T-centralen. Här finner du allt från budgetkedjor som H&M eller dyrare produkter och märken som Esprit eller MQ, men som ändå håller en mycket acceptabel högsta nivå på sina kläder. Har man barn är detta inget hinder då majoriteten av stor gallerior är väl utrustade med amningsrum, skötrum och lekrum för det små att springa av sig.